lördag 9 maj 2009

Åhhh, vad bra det var...


I måndags var det då daxs att få se Metallica äntligen. Väntat i över två månader sedan sist.

Vi for till Globen och käkade sen gick vi till puben som vi var på sist. Där träffade vi några av grabbarna från sist. Skitkul!

Vädret var mysigt så vi stod utanför ett tag. Marcus han ju sänka några kalla......

När vi gick in i Globen så delades det ut t-shirts till alla. Metallica hade gjort en special-tröja till just den här konserten. Där drev dom med Hetfields magsjuka. Vi köpte en annan t-shirt till mig innan vi började söka efter våra platser.

Vilka kanonplatser vi hade. Sittplatser längst ner vid parkett. Ca 20-25 m från scenen. Framför mig satt ingen så även om jag satt ner så hade jag fri sikt.



Det var ös från första sekund dom klev på scen. Så jädrans bra!!!! Metallica är helt klart en bra live-grupp. Dom gav allt under denna kväll. Jag tror dom ville ge oss valuta för pengarna verkligen eftersom det blev som det blev den 8 mars.



Inför sista låten så bad dom om att lamporna skulle tändas i Globen så dom kunde se oss också. Sen var det Seek and Destroy för hela slanten. 16 498 personer som vrålade!!!
Dom dröjde sig kvar länge på scenen efter konserten och kastade ut plektrum, trumpinnar, bollar m m. Pratade med publiken närmast scenen.



Väldigt trevlig kväll men jag var väldigt trött när jag körde bilen hem mot Annarby.

Inga kommentarer: