söndag 21 december 2008

Kalas-lördag

Igår var det kalas hela dagen. Det har nog inte hänt någon gång förrut.

Först ner till centrum för att införskaffa lite presenter. Vi visste vad vi skulle ha så det gick fort. Till Skånsta sen där Eide skulle på kalas men vi var tidiga, så då passade vi på att kolla in dom nya husen bakom Murkelvägen. Det verkar som om arkitekterna äntligen tänkt till och låter tomterna vara någorlunda stora. Men vilka priser.............

Lämnade Eide hos sin klasskompis och så for vi iväg på nästa kalas. Hämtade Eide klockan fyra och sen satte av mot Solna till nästa kalas. GPSen, dvs jag, hade hyfsat koll på vägen. Fick göra rundpall två gånger.

L & H bor jättefint. Nybyggt flerfamiljshus. Öppen planslösning och väldigt ljust. L hade fixat chiliburgare och H hade bakat tårtor och bullar. Eide fick med sig en bullpåse hem. Den smaskar han nog i sig nu, låter det som.

Marcus har åkt iväg för att få tag på en julgransfot. Han har sån tur just nu min kära sambo. När vi kom hem igår så skulle han bära upp granen till ovanvåningen. På plats där tyckte han att den var sned så då tog han ut den för att såga nytt snitt i den (den var tydligen snedsågad). När han ska dra fast julgransfoten så spricker den eftersom den är av plast och det är kallt ute.
I fredagskväll lyckades han elda upp delar av vår nya dammsugare när han dammsög öppna spisen. Det visade sig glöda fortfarande efter 24 timmar. Så filterpåsen i grovisen eldades upp och sedan in i vår dammsugare. Slangen ser inte ut som den borde.

Eide visade igår förmiddag att han hade ont under foten. Ja det ser ut som en vårta. Så vi berättade för honom att han måste ha strumpor eller sina tofflor på sig. Han är jätteduktig. I natt när han kom in till oss i sängen, där för övrigt Saga oxå lagt sig, så hade han tofflorna på sig. Ända upp i sängen. Idag har vi bestämt träff med mamma på hennes salong så hon får titta på den och förhoppningsvis göra något åt den.

Tack J & L för att ni är glada att jag är igång med bloggandet igen. Stor kram till er. Love ya.

Inga kommentarer: